جهان پهلوان اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
رقابتهای کشتی آلیش قهرمانی آسیا آغاز شد
رقابت های کشتی با کمربند قهرمانی آسیا امروز ( پنج شنبه ) درر سالن ورزشی شهدای هفتم تیر تهران آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه پهلوانان و به نقل از ایرنا، رقابت های کشتی کمربند مردان و زنان قهرمانی آسیا ( آلیش ) با حضور 13 کشور از قاره کهن، امروز و فردا ( 15 و 16 مردادماه) در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار خواهد شد.
رقابت های کشتی کمربند قهرمانی آسیا امروز (پنج شنبه) اختصاص به رقابت های مردان و فردا (جمعه) نیز در بخش زنان برگزار می شود.13 کشور ایران، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، هند، مغولستان، تاجیکستان، تایلند، پاکستان، ترکمنستان، بنگلادش، افغانستان و اندونزی در رشته مردان حضور دارند و کشورهای تاجیکستان، اندونزی و مغولستان نیز در رشته زنان نماینده ای ندارند.
ایران در هر یک از بخش های مردان و زنان با دو تیم (الف) و (ب) شرکت خواهد کرد.رقابت های کشتی کمربند قهرمانی آسیا برای اولین بار و زیر نظر اتحادیه جهانی کشتی و فدراسیون کشتی برگزار می شود.
گینتاوتاس ویلیتا از کشور لیتوانی، رییس کمیته کشتی کمربند و عضو کمیته کشتی های سنتی اتحادیه جهانی به عنوان مهمان ویژه در این رقابت ها حضور خواهد داشت.
به همین منظور پهلوان اکبر غلامی برای تیم کشتی ایران آرزوی موفقیت در این رقابت ها را کرد.
جهان پهلوان اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
پهلوان اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
تبریک روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای به پهلوان اکبرغلامی و دیگر پهلوانان کشور
جانباز اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
اى پروردگار ما، بر تو توکل کردیم و به تو روى آوردیم و سرانجام تو هستى