جهان پهلوان اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
"کیوان رانا "کاپیتان تیم ملی ایران در پایان مسابقات بیس بال غرب آسیا در پاکستان به عنوان بهترین بازیکن دفاعی این دوره از رقابتها انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشی ، در مراسم اختتامیه دوازدهمین دوره مسابقات بیس بال کاپ غرب آسیا 2015 بهترین بازیکنان این دوره معرفی و تقدیر شدند.
این مراسم با حضوراعضای تیم های پاکستان ، ایران ، هند و عراق در استادیوم ورزشی اسلام آباد پاکستان برگزار شد که طی آن لوح تقدیر بهترین بازیکن دفاعی به کیوان رانا کاپیتان تیم ملی بیس بال ایران اهدا گردید.
"توما ایرو کاوا "سرمربی ژاپنی تیم ملی کشورمان درباره این انتخاب گفت: به عقیده من کیوان مستحق گرفتن این جایزه بود و بابت این انتخاب خوشحال هستم.
وی تصریح کرد: وی کاپیتان تیم است و بخاطر مسئولیت هایی را که بر عهده دارد و با توجه به پستی که بازی می کند به نیمکت تیم نزدیک است و باید وظیفه برقرای ارتباط مربی با داخل زمین را هم انجام بدهد . کیوان بخوبی این کارها را انجام داد و من از عملکرد او خیلی راضی هستم .
این مربی ژاپنی در ادامه گفت : مطلب دیگری که درباره این بازیکن باید گفت این است که او از نظر ذهنی همیشه خودش را برای رسیدن به یک مسابقه آماده می کند و با توجه به مسئولیت های متفاوت روی همه کارها احاطه دارد. کیوان به این باور رسیده که می تواند در سطح بالایی بیس بال بازی کند و این اراده ، جالب توجه است .
جهان پهلوان اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
پهلوان اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
تبریک روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای به پهلوان اکبرغلامی و دیگر پهلوانان کشور
جانباز اکبر غلامی روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای را به همه پهلوانان تبریک می گویند
اى پروردگار ما، بر تو توکل کردیم و به تو روى آوردیم و سرانجام تو هستى